Preguntes freqüents

REOBERTURA I MESURES DE SEGURETAT COVID-19

Dimarts 7 de juliol 2020 tornem a obrir el centre termal lúdic Espai CEL. Hem reduït les franges horàries d’accés per poder garantir les mesures d’higiene i seguretat. El nou horari d’accés a Espai CEL és de dilluns a diumenge de 10h a 14h (darrer accés a les 12h) i de 16h a 21h (darrer accés a les 19h) .

Diàriament de les 14:30h a 15:45h tanquem per portar a termes les tasques de desinfecció de les nostres instal·lacions.

Recomanem fer reserva en antelació a la pàgina web o per telèfon i arribar 10-15 minuts abans de l’hora reservada.

A Espai CEL prenem totes les mesures de seguretat sanitàries per garantir la salut i benestar tant dels nostres treballadors com dels nostres clients.

Tot el personal d’Espai CEL està equipat amb els EPIS (equips de protecció individual) i estan obligats al rentat de mans amb aigua i sabó abans i després de cada tractament.

Disposem de zones especifiques on trobareu gel hidroalcohòlic d’ús tant per a clients com pel personal d’Espai CEL.

Les cabines de massatge es desinfecten després de cada tractament. La roba que fem servir per vestir els llits de massatge es canvien després de cada tractament.

Els nostres terapeutes treballen amb mascareta i també pantalles facials pels tractaments facials.

Els massatges es fan sense guants perquè el terapeuta es renta les mans abans i després de cada teràpia. Però si algun client demana que li fem el massatge amb guants, no tenim cap inconvenient i tenim guants a disposició.

Els olis que fem servir no estan exposats en cap moment a l’ambient exterior.

A l’Espai CEL sempre hem estat molt curosos a l’hora de tenir els nostres espais nets i desinfectats, i ara seguim sent molt estrictes i hem ampliat la desinfecció i neteja d’espais comuns amb nous protocols i formació del nostre personal.

Hem reforçat el sistema de ventilació a tot l’Espai CEL, tant a la zona de piscines termals com sales de massatge, garantint la renovació total de l’aire. Al mateix temps, hem ajustat els nivells d’humitat a totes les zones d’Espai CEL per garantir un entorn segur.

Sí, el client haurà d’accedir a l’Hotel Balneari Termes Victòria i al vestuari d’Espai CEL amb la mascareta. Un cop canviats i amb el barnús es podrà deixar la mascareta a la taquilla del vestuari o a la butxaca del barnús. Si us oblideu la mascareta, disposem del servei de venta a recepció.

Espai CEL ha estat creat pel relax i el benestar i des de la seva obertura s’accedeix amb reserva prèvia i per torns de grups reduïts. L’aforament legal d’Espai CEL és de 190 persones i els nostres torns d’accés són d’un màxim de 12 persones cada hora, com que la durada del circuit és de 2 hores, poder arribar a coincidir un màxim 24 persones. Així que garantim totalment el compliment de la normativa sanitària i la distancia de seguretat mínima exigida entre clients i personal.

No hi ha cap problema. Allargarem la caducitat de totes les caixes regal perquè tothom pugui gaudir de l’experiència Espai CEL amb total tranquil·litat.

Per gaudir de les nostres experiències recomanem fer la reserva prèviament a la web o per telèfon.

En primer lloc cal fer el check-in a la recepció del Balneari Termes Victòria on se’ls donarà les polseres d’accés a Espai CEL.

Seguidament els nostres terapeutes us rebran a l’entrada dels vestuaris per explicar-vos les normes de seguretat tant a vestuaris com a les piscines, així com un breu resum de la història i arquitectura d’Espai CEL.

L’entrada a Espai CEL inclou accés a les 7 piscines termals, vaporari i dutxes a diferents temperatures durant 2 hores, a més pots afegir un massatge o el suplement de l’Espai Privat, on gaudiràs d’una piscina, dutxa termal i bancs calents amb cava i bombons amb total exclusivitat durant 1 hora més.

També disposem de diferents zones per hidratar-se i una zona amb te.

Està permès l’ús del telèfon mòbil només per fer fotografies (sempre i quan respectin la privacitat dels altres usuaris). El telèfon haurà d’estar en tot moment en silenci i no es podran rebre ni fer trucades.

Demanem a tots els usuaris respectin el silenci de l’espai parlant en veu molt baixa per poder gaudir d’una experiència termal relaxant i única.

Per gaudir de l’experiència Espai CEL només cal portar el certificat COVID, mascareta als vestuaris i en el moment de fer el canvi d’una piscina a l’altra, (mentre esteu a l’aigua la mascareta es pot guardar a la butxaca del barnús) les xancletes i el banyador.

Al vestuari disposem d’armariets on hi trobareu una tovallola de dutxa, un barnús i un got perquè pugueu beure aigua o té de les fonts que trobareu durant el circuit termal. També us facilitem 2 bosses de plàstic: una per posar tant el barnús com la tovallola molls un cop finalitzada la vostra experiència, i després dipositar-la a les cistelles habilitades per la recollida que trobareu al mateix vestuari i l’altre bossa perquè hi pugueu posar el vostre banyador mullat.

Si us oblideu el banyador o les xancletes, a recepció de l’hotel Termes Victòria en tenim a la venta.

Quan feu el check-in a la recepció de l’hotel informem de l’hora assignada del massatge, ja que els tractaments els programem en funció de la planificació diària dels nostres terapeutes. Tant si el massatge es fa abans, durant o després del circuit termal, sempre garantim que podreu gaudir de les 2 hores de piscines termals. En cas que el massatge coincideixi durant el circuit termal, un dels nostres terapeutes us vindrà a buscar personalment i us acompanyarà a la cabina de massatges.

En aquests moment no podem oferir els massatges en parella per mantenir la seguretat dels nostres treballadors.

Es pot afegir un suplement i contractar l’Espai Privat per gaudir 1 hora més d’una piscina i dutxa termal amb bancs calents, cava i bombons amb total exclusivitat.

Tenim caixes regals físiques presentades amb una bossa i caixa negres molt elegants que contenen una ampolleta de mostra d’aigua termal amb l’aroma d’Espai CEL i una targeta amb dedicatòria personalitzada o també disposem de caixes regals digitals que enviem per correu electrònic.

Les caixes regals es poden comprar a la nostre web www.espaicel.cat i fer que li enviem per missatgeria, recollir a la recepció de l’Hotel Balneari Termes Victoria al C/Barcelona, 12 de Caldes de Montbui (Barcelona).

Si ho prefereix al moment de fer la compra per la web www.espaicel.cat pot escollir l’opció que li arribi un xec regal virtual per correu electrònic.

Per fer us del seu xec regal, al moment de fer la reserva des de la nostra web indicant el número de bonus o bé ens pot trucar al telèfon 936 263 596 o enviar el seu número de bonus per e-mail a info@espaicel.cat per procedir a fer la reserva.

Per poder cancel·lar la reservar cal contractar l’assegurança de cancel·lació en el moment de la compra i cal fer la cancel·lació 48h abans de la data i hora reservada.

Entenem que en les circumstàncies actuals del Covid-19 hi pot haver modificacions d’última hora, per tant es pot trucar i modificar la data i ens adaptem a cada persona i circumstància sense cap problema.

No disponible temporalment

Disculpeu les molèsties